Lyckad chansning

Min chansning att köpa Nordea igår blev lyckad, sålde av dem på 56,30 kr vilket innebär + 7,3 %. Helt klart nöjd!

Betsson faller lite idag, tydligen var marknaden inte helt nöjd med rapporten som var bättre än Q1 2008 men lite sämre än Q4 2008.

Lappland går upp idag, och vi har bestämt oss för att delta i nyemissionen som ger oss 30 nya aktier för 7 kr/st.

Börsen i helhet är upp 1,2 % med draghjälp av Boliden och Nordea.

Bra rapporter

Både Nordea och Betsson kommer med bra rapporter vilket bådar gott inför dagens handel.

Nordea gjorde en vinst på 833 miljoner euro för första kvartalet. "Experterna" hade väntat sig 608 miljoner euro. Övriga "siffror" var också bra, exempelvis omsättningen var också bättre än väntat.

Betsson fortsätter att växa, även om sista kvartalet förra året var aningen bättre. Det blev en vinst runt 80 miljoner kr för första kvartalet (57 mkr) och omsättningen landade på 316 miljoner kr (228 mkr).

Förutsättningen för en bra börsdag finns!

Dagens affärer

Det blev en del handlat idag. Jag köpte Nordea inför morgondagens rapport, får se hur det går. Har 50 aktier till kursen 32,50 kr. Tänkte sälja av dem inom ett par dagar i varje fall.

Dessutom har jag köpt lite amerikanska aktier genom andelsorder. Det blev:

1. Procter & Gamble - ett av världens 10 största företag med en omsättning på över 80 miljarder dollar förra året. Proctor & Gamble säljer en mängd produkter under varumärken som Ariel, Gilette, Duracell, Head & Shoulders, Pampers, Pringles och Wella för att nämna några. Det kan man kalla hyfsade varumärken!

Dessutom ser det bra ut tekniskt (grafen är över de senaste 6 månaderna). Procter & Gamble har jag köpt främst på fundamentala grunder även om det är bra att det ser lovande ut tekniskt också.2. General Electric (GE) - GE är världens näst största företag med en omsättning på 180 miljarder dollar! GE grundades av självaste Thomas Edison och har idag verksamhet inom en rad områden, allt från Finans och Järnvägar till Hälsa.

Tekniskt ser det också bra ut tycker jag:3. Wal-Mart - Världens största företag med över 400 miljarder dollar i omsättning! (Sveriges BNP ligger runt 350 miljarder dollar!) Jag har tidigare skrivit om Wal-Mart, om ni vill läsa kan ni använda sökfunktionen till höger, men lite kul fakta är alltid roligt. Som att Wal-Mart är världens näst största arbetsgivare efter den kinesiska armén!

Jag anar bottenkänning i Wal-Mart och passade på att köpa lite mer:Alla graferna kommer från ft.com (Financial Times) och jag köpte andelar för 300 kr i varje företag till att börja med. Framför allt Procter & Gamble tror jag mycket på på lång sikt.

Vad säger ni om mina köp? Ha en trevlig kväll!

Nordea...

Överväger att köpa aktier i Nordea inför rapporten i morgon. Det är en chansning och jag håller på att analysera för fullt om det är värt risken. Det lutar nog mot köp just nu. Rapporten kommer kl 8 i morgon bitti så man måste köpa aktierna idag om man vill vara med i leken.

Nordea

"Experterna"

Ibland undrar man vad "experterna" håller på med. Häromdagen förutspådde analytikerna (som ska vara experterna) att Swedbank skulle göra miljardvinst. Istället blev det en förlust på 3,3 miljarder kr!

Idag kom Sandvik med sin delårsrapport. Resultat: Minus 429 miljoner. Experterna trodde: Plus 291 miljoner i snitt. Skillnaden är ganska stor däremellan...

Om analytikerna nu är så duktiga, varför säger de inte upp sig och tjänar miljoner på att handla aktier enligt sina egna rekommendationer?

Detta leder oss till en av de gyllene reglerna när man handlar med aktier:

Ta allt alla andra säger med en nypa salt och gör alltid en egen analys

Chansen att man kommer lyckas då är minst lika stor som om man lyssnar på "experterna".

Roade mig för ett tag sen att kolla på "experternas" köprekommendationer från i höstas. Ganska kul läsning när man vet hur det gick. Många av de aktier de satte köp på har sedan dess halverats i värde!

Ordern inne

Så, nu har jag lagt in ordern på de tre företagen jag "skrev" om igår. Blev 300 kr i varje företag. Som ni vet så brukar jag sätta in lite pengar ibland i de amerikanska aktierna och räknar med att de ska ligga där under ganska lång tid framöver.
Börsen faller med närmare 3 % idag, liksom övriga börser runt om i världen. Medierna hävdar att det är på grund av rädsla för svininfluensa vilket jag ställer mig högst tveksam till. Varför faller inte börsen varje dag på grund av malaria eller cancer då? Överdrivet säger jag bara, framför allt i medierna.

Från många håll rapporteras det om att paniken som skapas på grund av denna influensa är mycket farligare än sjukdomen i sig. Därför tar Aktier and Stuff sitt ansvar och skriver att det hela är väldigt överdrivet och att det finns betydligt värre saker att oroa sig för om man nu vill oroa sig, exempelvis cancer eller bilar. Till och med att cykla, med hjälm, är farligare eftersom risken att du skadas eller dör när du gör detta är mycket större än att du drabbas av svininfluensa!

Gris
Dagen till ära lägger jag upp en målning av den kända konstnären Juan Gris,
vars verk bland annat finns att beskåda på Moderna Museet i den Kungliga
Huvudstaden

Två nya företag och ett gammalt!

I morgon ska jag köpa på mig lite mer amerikanska aktier och jag har hittat en del fynd. Två av dem är nya företag i min portfölj och ett äger jag redan aktier i.

Tänkte att ni får gissa lite vad jag ska köpa...

Det första företaget är ett mycket stort och gammalt företag. Företaget spenderade 2007 mest pengar på reklam i USA, hela 2,6 miljarder DOLLAR!

Det andra företaget grundades av självaste Thomas Edison!

Det sista företaget, som jag redan äger aktier i, är världens näst största arbetsgivare. Bara den kinesiska armén har fler anställda!

Så, gissa på!

Blandad öppning

Veckan börjar både bra och dåligt. Börsen faller en dryg procent men det är väl inte så mycket att oja sig över. Sämst går det för Björn Borg som faller med 6 %. Dock tror jag att utdelningen spelar lite roll för detta fall, i fredags var det X-datum för utdelningen på 1,5 kr i Björn Borg och idag handlas alltså aktien utan rätt till utdelning. Lite omotiverat stort fall tycker jag nog ändå.

Lappland Goldminers fortsätter att imponera och är uppe på 12,75 kr idag (+ 3 %). Fick mail från Aktieinvest idag om teckningsrätter i Lappland Goldminers. 10 aktier ger en rätten att köpa en ny aktie för 7 kr. Ska prata med resten av aktiesparklubben om hur vi ska göra.

Betsson verkar ha etablerat sig över 100 kr och handlas runt 102 kr idag.

För övrigt pratas det mycket om Svininfluensa just nu. Överdrivet tycker jag. Varje timme dör det säkerligen fler både i malaria, aids och cancer som svininfluensan totalt har dödat. Kommer ni ihåg fågelinfluensan? Eller Mul- och klövsjukan? Eller mjältbrand? Hur många dog egentligen? Överdrivet säger jag bara.

Nu ska jag äta lunch! Hörs sen!


P.S Tack till Oscar som skrev om vad han har för aktier just nu, hoppas att ni andra tar efter och skriver vad ni äger eller kollar på just nu.


Nya företag

Idag har jag letat efter nya företag att investera i, eller letar rättare sagt. Håller på att gå genom alla amerikanska företag som Aktieinvest har för att hitta några nya att köpa aktier i. Återkommer senare om vilka jag det blir.

Senare idag ska jag nog kolla på Stockholmsbörsen efter nya företag där också.

Cab
Cool bild från allposters.com

Draknästet

Kollade i veckan på Draknästet på SVT där entreprenörer får möjlighet att ta in riskkapital från olika investerare. Bland investerarna finns Sven Hagströmer (Huvudägare och styrelseordförande i investmentbolaget Öresund och H:et i företaget HQ) som de flesta nog känner till. Övriga investerare var inte så mycket att hurra för tycker jag.


Sven Hagströmer
 
Programmet var väl ganska bra men orginalet som TV8 sänt var betydligt bättre tycker jag. Om ni missade Draknästet kan ni kolla på det på SVTs hemsida; http://www.svt.se/


Microsoft uppåt

Kollade genom hur mina aktier i USA utvecklades igår, såg att Microsoft steg imponerande 10 % i fredagshandeln. I övrigt var det inga större rörelser.


Vårväder!

Riktigt härligt vårväder idag! Har fortfarande inte fått några tips på fynd på börsen, kom igen nu! Jag delar ju med mig av mina tips hela tiden!

Ha en underbar lördag!

SCA sålda

Jag och de andra medlemmarna bestämde oss för att sälja av SCA och eventuellt även Lappland Goldminers och Björn Borg om vi kunde få tillräckligt bra betalt för dem.

Idag på morgonen sålde jag av våra SCA A för 71 kr styck vilket jag tycker var ett bra pris. Inklusive utdelning ökade våra pengar med runt 15 % i värde genom att vi investerade i SCA.

Om vi säljer av fler aktier återstå att se, Björn Borg tycker jag kostar för lite för att sälja idag (46 kr). Lappland Goldminers fortsätter att stiga, upp 7 % just nu och aktier för över 2 miljoner kr omsatta idag. Kanske har Lappland Goldminers inte nått toppen för denna gång ändå?

Nästa vecka börjar jakten på nya företag att köpa aktier i! Några förslag bland läsarna? Vilka kollar ni på just nu?

Ha en trevlig helg!

/Johan

Know IT och Swedbank

För några dagar sedan skrev jag om Know IT. Till er som då köpte in er kan jag bara gratulera, ni borde väl vara upp mellan 15 och 20 % nu. Tyvärr tvekade jag själv och bestämde mig för att vänta lite tills den kom ner någon krona till. Dock gick den aldrig ner utan den har stigit ganska stabilt sedan dess.

För övrigt så gick det riktigt urkasst för Swedbank under kvartalet, analytikerna hade förväntat sig vinst men fick se en förlust på 3,3 miljarder kr! Ska ganska mycket till för att jag ska bli kund hos Swedbank nu, någon måste ju ta smällen för kreditförlusterna och dessa några är ju kunderna. Bland annat envisades Swedbank med att inte sänka 3-månadersräntan efter Riksbankens räntesänkning i veckan. Nu har de sänkt ner till samma nivå som de andra bankerna efter stora påtryckningar från kunderna gissar jag.


Köpläge SCA?

SCA A ser väldigt lovande ut tekniskt om man kollar på 3 månadersgrafen.

SCA A  -  3 mån

Orkar inte skriva någon längre analys eller fixa snygga grafer, nöjer mig med att klistra in denna graf från privataaffarer.se. Vi i aktiesparklubben tänkte sälja av våra aktier i SCA men efter denna graf väntar vi ett par dagar till.

Berg- och dalbana

Igår skrev jag om att graferna över indexen såg ut som härliga skidbackar. Idag liknar det mer en halvrolig berg- och dalbana tycker jag. Eller vad säger ni?


Stockholmsbörsen kl 13.10

Glädjande är i varje fall att både Lappland Goldminers och Björn Borg stiger 4 % efter gårdagens fall, trots att börsen i helhet är tämligen oförändrade.

Vi i aktiesparklubben LESS Invest överväger att sälja lite av aktierna (alla kanske till och med) och leta upp nya investeringsobjekt. Troligtvis kommer vi i så fall börja sälja av senare i veckan.

Riksbanken sänkte för övrigt som väntat räntan till 0,5 %.

Skidbackar

Graferna över såväl Stockholmsbörsens index som indexen i USA ser ut som härliga skidbackar idag...


Stockholmsbörsen: -4,4 %


Nasdaq: - 3,1 %

Ingen vidare dag på börsen. Betsson kämpar dock emot, ligger upp 2 % efter en köprekommendation i DI idag.

Bolån

Håller på att jämföra bankernas bolån med varandra och planerar för att kunna få den bästa möjliga räntan till vårt bolån. Har blivit medlem på den här sidan, http://www.comboloan.se, där medlemmarna berättar vad de har fått för ränta på sina lån. 

En del hävdar att de har räntor ner mot 1,5 % (detta är före den förväntade räntesäkningen).

Så, dagens tips är comboloan.se. Finns en hel del tips på hur man kan få ner sin egen ränta och man kan till och med skriva ut förhandlingsunderlag inför ränteförhandlingen.

15...

15...? 15 vadå?

15 är så många procent som Stockholmsbörsen stigit i år! Trevligt!

Lägenhet!

Nu är det klart! Vi har äntligen köpt lägenhet!

I morse tecknade vi kontraktet på mäklarens kontor. Blev en 3a i området vi hela tiden kollat på, en hörnlägenhet högst upp. Skicket är bra, vi ska nog tapetsera om/måla men annars är den i bra skick.

Känns hur bra som helst! Det är precis vad vi har letat efter och med inflyttning precis när vi hade tänkt oss. Ikväll ska vi fira med champagne och god mat!

Ha en trevlig helg allihopa!

SCA

SCA har också de gått starkt, trots att man delade ut 3,5 kr per aktie i början av månaden. Senast ligger på 72 kr vilket är ett nytt årsbästa!

Update: Aktien toppade 73,50 innan rekylen kom.

Lappland Goldminers fortsätter starkt

Något man aldrig ska göra är att gräma sig att man sålde när man gjorde om kursen sedan stiger. Därför ska jag inte göra detta utan ska istället konstatera att jag lyckades få mina pengar att öka med 66 % på 3 månader (och har realiserat vinsten, man ska inte glömma att man inte har tjänat något förrän man sålt) samt att jag fortsatt äger 100 aktier i Lappland Goldminers som går väldigt starkt. De är idag upp 9 % till och ligger nu på 12,65! Plus 87 % sedan inköp!

Go Lappland!

P/E...

AarhusKarlshamns P/E-tal: 5150,00


Har för övrigt kommit på en slogan till (fettillverkaren) AarhusKarlshamn: AAK - Fett Najs!

AAK


Know IT

Har kollat genom bokslutskommunikén för Know IT nu, verkar väldigt bra. Ni kan själva läsa den här:

Know ITs Bokslutskommuniké

För att sammanfatta väldigt kort så omsatte man 1,3 miljarder kr förra året, en ökning med 30 % jämfört med året före. Resultatet efter skatt fördubblades till närmare 100 miljoner. Resultat per aktie blir 7,2 kr, vilket vid en aktiekurs på 33 kr ger ett P/E-tal på 4,6!

Företaget skriver att man inte räknar med att man kommer påverkas särskilt mycket av konjunkturen, man har många stora kunder, 30 % finns i offentlig sektor och man har många fleråriga ramavtal.

Utdelningen föreslås bli 2,25 kr, vilket ger en direktavkastning på 6,8 % vid dagens kurs. Mycket bra med tanke på att pengarna på banken väl ger någon procent nu om man har lite tur!

Kommer inte göra någon djupare analys, jag har bestämt mig! I morgon blir det ett köp om jag kan få dem till en kurs jag är nöjd med. Know IT får en köprekommendation av mig såväl på medellång som lång sikt. Även på kort sikt tror jag att de kommer gå bra men jag tror mer på dem på längre sikt.

Bahnhof förstör Ipreduppgifter

Läste på Privataaffarer.se följande artikel:

Bahnhof förstör Ipreduppgifter

Den handlar om att internetleverantören Bahnhof har beslutat att radera de loggar som binder deras kunder till respektive IP-nummer. Om ett skivbolag får en domstol att kräva att internetleverantören lämnar ut uppgifterna om vem som finns bakom ett visst IP-nummer så kan dessa uppgifter inte fås ut från Bahnhof om deras kunder, de har nämligen helt lagligt valt att radera dessa uppgifter. Lagen kräver nämligen inte att uppgifterna sparas, men de får sparas om man vill.

Mycket bra initiativ! Hoppas fler följer efter så vi kan få privatlivet tillbaka!

Utdelningar

Såg att jag har fått utdelning på mina amerikanska aktier, småsummor, och då menar jag verkligen småsummor, men ändå. Utdelningarna hade automatiskt återinvesterats i aktierna. Många bäckar små som man säger...

Kanske dags att köpa lite mer i de amerikanska aktierna för övrigt? Var ett tag sen jag köpte nu...

Aktiesparklubben hade också fått utdelning för aktierna i SCA, 31 aktier á 3,50 kr = en hundring ungefär. Alltid något!

Inga fler Lappland Goldminers

Sådär, nu var Lappland Goldminers sålda!

Jag köpte dem för 6,75 kr den 12:e januari och sålde dem idag för 11,20. Exklusive courtage blev det en ökning på 66 %, inklusive courtage plus 62 %. Hyfsat på 3 månader om jag får säga det själv!

Jag har genom vår Aktiesparklubb fortsatt aktier i Lappland Goldminers. Min andel är på 100 aktier i Lappland där.

Säljorder på Lappland Goldminers

Lappland Goldminers föll igår eftermiddag efter den stora stigningen på 16 % och slutade ett par procent upp. Idag fortsätter stigningen och aktien har återigen varit uppe på 11,20 idag. Har lagt en säljorder på just 11,20, för tillfället handlas den på 11,10. Återkommer senare om hur det gick!

Börsen backar lite idag, runt 1 %. Tackar för kommentarerna jag fick igår, mer sånt! Blir roligare med lite interaktion!

I eftermiddag blir det för övrigt ännu en visning, har en good feeling om den här! Dessutom börjar jag tröttna på att vi aldrig lyckas köpa något!

SSAB och Boliden

Kollade in SSAB som jag skrivit om innan. Jag övervägde att köpa men bestämde mig för att strunta i det. Hade jag köpt hade det blivit bra köp, SSAB ligger på 82 kr, 10 % upp. Jag ville köpa på 65-70 kr vilket alltså hade varit ett bra köp. Dessutom hade jag fått en ganska generös utdelning.

Boliden har jag aldrig övervägt att köpa men jag ville uppmärksamma den ändå. Boliden är ju inget litet företag, stigningar som denna brukar man inte hitta på Large Cap. 220 % har Boliden stigit i år vilket man måste säga är imponerande!

Och igen...

Det var inte bara jag som tänkte vinsthemtagning när aktien stod i 11,20! Aktien ligger nu på 10,05 och dagens stora uppgång är utraderad. Tänkte egentligen delta i nyemissionen som kommer snart så det gör inte så mycket att jag inte fick sålt. Visar i varje fall potentialen i aktien!

Goldminers igen

Senast har ramlat ner till 10,50, jag avvaktar lite.

Mina övriga aktier går också relativt bra idag, näst bäst är upp 4 %.

För övrigt har jag börjat kolla in KnowIT. Tycker den ser intressant ut, fick tipset från ett forum hos Aktiespararna.
Hur uttalar man KnowIT egentligen? Knowit? Know it? Know IT? Någon som vet?

Börsen på bra humör!

OMX: + 3,6 %

Guldklimpen i norr!

Lappland Goldminers fortsätter starkt uppåt med en stigning på hela 16 % idag! Senast ligger på 11,20, 10 öre under den förra toppen. Kanske är dags att sälja? I så fall i rent vinsthemtagningssyfte. Ligger just nu upp 66 % sedan jag köpte dem.

Ska fundera lite, jag tror inte mindre på Lappland Goldminers nu men å andra sidan tror jag att vi närmar oss en nedåtrekyl efter de senaste dagarnas mycket starka utveckling. Att vi är uppe på den förra toppen som följdes av ett stort fall talar i varje fall för att sälja.EDIT: Senast ligger på 10,80, överväger att sälja...


The Customer is always right?

Följande klagomål har resebolag i England fått (listan lånad från aftonbladet.se):

1. "Stranden var för sandig."


2. "Sola topless på stranden borde förbjudas. Vår semester blev förstörd eftersom min man tillbringade hela dagarna med att glo på andra kvinnor."


3. "Vi köpte Ray Ban-solglasögon för fem euro av en gatuförsäljare, men de visade sig vara oäkta."


4. "Ingen hade sagt att det finns fiskar i havet. Barnen blev förbluffade."


5. "Min pojkvän och jag bokade ett rum med två sängar men blev placerade i ett rum med dubbelsäng. Vi håller nu er ansvariga för att jag är gravid. Detta hade aldrig hänt om vi fått det rum vi bokat."


6. "Jag jämförde storleken på vår enrumslägenhet med våra vänners trerumslägenhet och fann att vår var märkbart mindre."


7. "Sanden på broschyrbilderna var inte alls som i verkligheten. I er broschyr är sanden gul, men den var i själva verket vit."


8. "Vi var tvungna att köa utomhus utan luftkonditionering."


9. "De lokala butiksägarna är lata som håller stängt på eftermiddagen. Jag behöver ofta köpa saker under siestan - den borde förbjudas."


10. "Det tog oss nio timmar att flyga hem från Jamaica till England men för amerikanarna tog det bara fyra."


Så, vad säger ni? Is the customer always right?

P.S. Kollade även genom The Telegraph's artikel (originalet), Aftonbladet hade fått med de flesta bra men enligt min mening borde denna också kommit med:

11. "On my holiday to Goa in India, I was disgusted to find that almost every restaurant served curry. I don't like spicy food at all."


Allvar igen

Nu är påsken strax över och i morgon börjar allvaret igen. Hoppas att alla har haft en trevlig påsk och att ni har ätit mycket godis!

I morgon ska jag för övrigt på styrelsemöte med Unga Aktiesparare igen! För er under 30 så finns det flera trevliga aktiviteter som Unga Aktiesparare anordnar. Gå in här och leta upp din lokalförening!

Om ni har några frågor om Unga Aktiesparare är det bara att höra av sig! Detta gäller så klart också allmänna frågor om aktier vilket jag har fått några. Detta uppskattas verkligen!

För övrigt tycker jag att det vore roligt om fler ville kommentera!


Hörs i morgon!

Johan

Påsk

Hej alla aktieintresserade!

På grund av påsken blir det inte mycket bloggande den här veckan. Mina aktier har överlag gått starkt de senaste dagarna, Lappland nosar på 10 kr till exempel och SCA närmar sig 70 kr.

Ska passa på att önska alla en glad påsk!


Tenta och aktiesparande

Det har inte blivit mycket bloggande senaste veckan på grund av tenta men nu är den över så nu ska det bli bättre.

Lappland Goldminers har fått fart uppåt, steg 9 % i fredags och fortsätter upp 6 % idag! Trevligt! Senast ligger på 9,35 kr, knappt 40 % högre än vad jag köpte dem för.

Björn Borg ligger kvar mellan 45 och 47 kr, ofta med stora upp- och nergångar med låg omsättning i aktien som förklarande faktor.

SCA har etablerat sig runt 67 kr efter att ha legat ganska stilla mellan 62 och 65 förhållandevis länge.

Betsson har också justerat upp sig lite och ligger på 92 kr.

Jag fick en trevlig kommentar från Hans som frågade om att börja spara i aktier till sin brorson. Jag tycker att detta låter jättebra och jag tycker att man bör gå till sin bank och säga att man vill börja spara i aktier åt vem det nu är man vill spara åt. Jag är ganska säker på att man behöver ett Värdepapperskonto om man har aktier men detta bör banken kunna ordna.

När det gäller att spara i aktier till en släkting så tycker jag att man ska ha en lång tidshorisont för sparandet. Om pengarna inte kommer att behövas inom i varje fall 10 år är aktier historiskt den bästa sparformen. Satsa på en varierad portfölj med flera olika företag inom olika branscher. Företag som historiskt har preserat bra är ingen garanti för att det kommer gå bra men chansen att det kommer göra det är ju större.

Hög direktavkastning vid denna sparform är också bra. Satsa på stora stabila företag, eventuellt kan man slänga in något "förhoppningsbolag", bolag som utvecklar en produkt som kan bli kanon men ofta blir det inte så bra kanske. Dock bör majoriteten ligga i säkrare bolag.

Ett bra tips är att köpa aktier i lite mindre poster i taget och köpa mer regelbundet då detta gör att man får en bra snittkurs och  inte riskerar att köpa när det är som dyrast. Aktieinvest har en tjänst där man kan månadspara i specifika aktier vilket kanske kan vara intressant.

Hoppas att Hans och andra i hans situation fick lite tips och svar, undrar man något är det bara att höra av sig!


Volatil resa

Björn Borg fortsätter sin volatila resa. De senaste dagarna har den gått ner 7 % för att nästa dag stiga lika mycket. Idag fortsätter trenden med att den faller 6 %. Skumt...

Inga nyheter har kommit ut som kan förklara detta. Den enda förklaringen jag kan se är att den tidvis väldigt låga omsättningen i aktien gör att det är väldigt lätt att trycka upp respektive ner kursen.

Styrelsemöte Unga Aktiesparare

Ikväll ska jag på styrelsemöte, är med i styrelsen för Unga Aktiesparares lokalavdelning Stockholm Nord-Väst. Ska bli roligt!

För alla aktieintresserade kan jag verkligen rekommendera att gå med i Unga Aktiesparare. Är man över 29 är det Aktiespararna som gäller. I medlemsskapet ingår en massa trevliga aktiviteter och företagsträffar och trevliga aktietidningar. Dessutom ger medlemsskapet en massa rabatter, bland annat har jag en extra förmånlig depå hos Aktieinvest eftersom jag är medlem i Unga aktiesparare och rabatt på courtaget hos CMC Markets!

Mer om Unga Aktiesparare hittar ni här

RSS 2.0