Köper på mig

Känner mig positiv om börsens utveckling framåt och har börjat köpa på mig. Igår gick jag in med en mindre post i HM B som jag tänkte ha under lång tid framöver och idag har jag lagt in en köporder i NetonNet som jag hoppas går genom under dagen.

Jag har övervägt både Clas Ohlsson och Getinge under en tid men har bestämt mig för att de är lite dyra för tillfället, båda handlas till ganska höga P/E-tal. Andra bolag jag tittar på för tillfället är Electa, Nokia, Geveko och Transatlantic, bland annat. Har ni några andra tips på aktier ni tror på så dela gärna med er!

Nu ska jag äta lite lunch och sen ska jag dra in till stan och leta lite julklappar följt av lite pluggande på något kafé eller bibliotek.

Take care and may the tradinggudarna vara med er!

Johan


Kommentarer
Postat av: Oskar

Funderar på att köpa lite Axis och Meda aktier. Tror att de kommer utvecklas bra i framtiden och deras respektive marknad ser ut att ha bra potential. Vad tror du om dessa?/ Oskar

2009-11-25 @ 18:13:51
Postat av: Oskar

Funderar på att gå in i Axis och Meda. Deras marknader har potential och likaså tror jag att de båda företagen har:) Vad tror du om dem?

/ Oskar

2009-11-25 @ 20:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0