Update

Dåligt med inlägg på sistone, så här kommer ett.

Hade min tenta i Mikroekonomi i förra veckan, kändes ganska bra. Nu är det Makroekonomi som gäller istället, ska bli kul.

Från torsdag till måndag var jag på kortsemester på Irland, sambons bror studerar i Galway som ligger 3 timmar från Dublin. Vi var ett par dagar i Dublin, såg lite trevliga byggnader och shoppade en hel del. Kläder var väldigt billigt på Irland, rekommenderas till shoppingintresserade. Och ölen var god! Vi var en runda i Galway också, väldigt mysig stad, rekommenderas även den.På börsen går det bra, ligger ganska likvid och väntar på att gå in i rätt läge. Har ett antal företag som jag överväger att investera i, får se vilka det blir. Följande företag är mest intressanta just nu tycker jag (komplettera gärna listan med era favoriter!):

Norwegian
Nordea
SHB (Handelsbanken)
Transatlantic
Geveko
Getinge
Clas Ohlsson

Har haft väldigt bra timing på börsen på senaste tiden, köpt i rätt tid och SÅLT i rätt tid (vilket är väldigt svårt tycker jag). Både Norwegian och Lundin Petroleum har backat sedan jag sålde dem, lyckades pricka in toppen i båda! Norwegian köpte jag t.ex på 141,50, sålde 3 dagar senare på 173, sedan föll de och stängde igår på 147. Idag ligger de på 153 och jag överväger att gå in igen.Fick precis samtal från Nordnet som frågade om allting fungerade med min kapitalförsäkring och om jag hade några frågor, trevligt Nordnet!

Ha en bra dag!

Johan

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag gillar inte öl men Guiness har jag smakat. Min bror blev dock dålig i magen av den för några år sedan, sedan dess dricker han inte Guiness. Han säger att man inte bör göra det, så jag gör inte det heller. Höhö!

2009-11-05 @ 18:31:59
URL: http://larssonsofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0