Årshögsta igen!

Lappland Goldminers noterade återigen nytt årshögsta på 14,15 kr. Aktien stängde upp 2,2 % på 13,95 kr. Lupe steg även de idag, upp en halv procent till 65,30 kr.

Börsen gick både upp och ner idag men stängde till slut på ner, 0,2 % blev det. Swedbank redovisade som väntat miljardförlust men aktiemarknaden blev nog lättad över att det inte var fler miljarder i alla fall!

Har ett nytt fynd på gång, hade en köporder inne idag men fick aldrig genom den. Har lagt ner ganska stor del av dagen till att analysera företaget i sömmarna, ser mycket lovandet ut. Berättar i morgon vilken det är!

Tycker vi får ha en liten omröstning, frågan är:
Kommer börsen gå upp eller ner från nu fram till årsskiftet?

Svara genom att kommentera, skriv gärna något trevligt samtidigt om du vill, till exempel varför du tror så som du gör.

Hörs i morgon!

Johan


Kommentarer
Postat av: Philip

Upp, trenden är urstark och rapporterna kommer inte bli tillräckligt dåliga för att rubba den. Tror att vi kanske kan nosa på 1000 innan årsskiftet men blir tufft att ta oss över!Hoppas dock på en rekyl så man kan tanka på lite mer :)

2009-10-20 @ 21:51:00
Postat av: HC

Svår fråga, pratade med en analytiker från Morgan Stanley för inte så lång tid sedan (kommer dock inte ihåg hans namn), han menade att historiskt sett så efter en stor nedgång så går index upp ca 70% från botten för att sedan gå ned ca 20%. Om så är fallet så kommer det att vända snart och jag tror att den trenden i sådana fall fortsätter året ut. Tror i för sig att börsen kommer att sluta på plus för året i sin helhet.

2009-10-22 @ 21:07:06
URL: http://lordhasse.blogg.se/
Postat av: Oscar

Instämmer med HC - knepig fråga. Trenden har ju uppvisat en försvagning och dessutom brutits så jag tror att det kan komma en rekyl nedåt framöver. Dock behöver vi någon form av formation först som bekräftar detta..

2009-10-22 @ 23:18:30
URL: http://rationalism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0