DC-matchen inför tomma läktare?

Som stort tennisfan blev jag nästan mörkrädd idag! Läste idag att Davis Cup-matchen mellan Sverige och Israel kanske kommer spelas inför tomma läktare eftersom vänstermänniskor som S-kvinnorna, vänsterpartiet och någon Palestinarörelse krävt att matchen ställs in. Man menar nämligen att Sverige inte ska spela mot krigsförande länder.

Hur korkad får man vara! Skulle Sverige lämna WO i DC för att S-kvinnorna och ett gäng vänsterpartister inte tycker om Israel?! Låt idrotten vara idrott och håll er till era torgmöten istället! Ibland blir man trött!

Om man nu inte ska möta krigsförande länder, ska vi lämna WO i alla matcher i alla sporter där motståndarna är lag från USA? Är det okej att vi möter diktaturer? Såg nämligen en handbollsmatch där Sverige utklassade Kuba för några dagar sen. Men vi kanske skulle lämnat WO i hela tuneringen?

Låt idrott vara idrott, låt Sveriges DC-lag möta de motståndare som vi blir lottade att möta. Har något glömt bort vad tanken med OS var från början? Att man möttes på lika villor och tävlade om vem som var bäst, man fick inte ens kriga under dessa dagar om jag kommer ihåg rätt.

Precis samma snack var det inför OS i Peking, "Vi måste dra oss ur hela OS". Totallöjligt! Låt idrotten vara idrott! Hur kan man på allvar mena att Sverige skulle dra sig ur hela OS?! Tänk på alla aktiva som kämpat hela livet för att kunna vinna det största man kan vinna.

Lägg ner allt snack om att ställa in matchen, spela den precis som vanligt. Blanda inte in politiken i detta!Matchen kan spelas inför tomma läktare


Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag håller med dig! Det är ett jäkla kackel från S-sidan om det!

2009-01-21 @ 01:19:09
URL: http://larssonsofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0