Lugn öppning

Börsen öppnar ganska lugnt idag utan några större rörelser varken upp eller ner. Just nu är Stockholmsbörsen ner 1 % efter att ha öppnat i mer positiv anda. Asien steg i natt, lite synd att Stockholmsbörsen inte hängde på. Inga större rörelser bland mina aktier heller, de flesta ligger tämligen oförändrat.

Det skulle vara kul att veta hur insatta ni läsare är i aktievärlden. Jag tänkte därför ställa några frågor och hoppas att ni svarar eftersom det blir en bättre blogg om jag skriver om det ni vill läsa om såklart. Svara i kommentarerna.

1. Äger du aktier?
2. Varför?
3. Äger du fonder?
4. Vill du lära dig mer om aktier?
5. Är den nuvarande nivån på bloggen lagom, alltså är det för låg, hög eller lagom nivå på innehållet?

Uppskattar verkligen om ni tar er tid att svara!

Tack på förhand! Johan

Kommentarer
Postat av: Oskar

1) Ja jag äger aktier2) För att försöka skapa bättre ekonomiska förutsättningar. Började dock med det nu under 2008 då kurserna gått ner så pass mycket. Så är rätt ny inom detta. Är dock 20år så tänkte ha aktierna långsiktigt och återinvestera utdelningarna.3) Äger inga fonder4) Vill absolut lära mig mer om aktier och tycker det är ruggigt intressant.5)Har precis börjat läsa denna blogg, men ja tycker nivån är lagom med intressanta inlägg. Men som sagt är jag ganska färsk i leken, men man lär sig snabbt när man får hålla på :)

2009-01-16 @ 17:51:16
Postat av: Oskar

1) Ja jag äger aktier2) För att skapa en bättre ekonomisk situation långsiktigt. Är 20år och studerar och nu när kurserna föll så har jag gått in succesivt under 2008 och köpt. Har aldrig hållit på med aktier innan så är rätt ny i leken. Är långsiktig och återinvesterar utdelningarna.3)nej, inga fonder4) Absolut, tycker det är ruggigt skoj och försöker lära mig nya saker hela tiden.5)Tycker nivån är bra som den är nu med intressanta inlägg. men som sagt så är ja rätt ny i leken.. men man lär sig fort när man håller på :)2009-01-16 @ 17:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0