Stabil dag

Det blev en ganska stabil dag idag, inga större rörelser någonstans egentligen. ECB, som jag skrev om tidigare idag, sänkte räntan 0.5 % ungefär som väntat och det ledde inte till några större rörelser på marknaden. Såhär gick det för mina aktier idag:

Björn Borg: - 2,1 %
Sandvik: - 0,2 %
Lappland Goldminers: - 3,5 %

Amerikanska aktier: (handeln pågår fortfarande)
Microsoft: - 0,68 %
McDonald's: + 0,33 %
Pfizer: - 1,0 %
Exxon: - 0,1 %

Jag har inte tidigare skrivit om detta men jag har även tillsammans med några kompisar en aktiesparklubb som vi kallar LESS Invest! (Skapat av första bokstaven i våra hemstäder!)

I den har vi för tillfället Björn Borg, Lappland Goldminers samt SCA (mycket stort skogsbolag). SCA steg 1,2 % så det var inte bara minus idag!

Om vi går över till index så stängde Stockholmsbörsen ner 0,58 %, Nasdaq ligger på 0,74 % upp och Dow J. på minus 0,31 %.

Om vi ska sammanfatta börsdagen så blev det en hyfsad börsdag även om det var lite väl mycket minus. Skönt att marknaden inte reagerade negativt på ECBs räntebesked och synd att Lappland Goldminers sjönk idag igen.

Money 3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har precis börjat läsa din blogg, och den de verkar vara en Intressant blogg:).. Roligt insiativ med en aktieklubb, blir ni aldrig oeniga om köp lr lyckas ni övertyga varandra ? :)

2009-01-15 @ 22:09:05
Postat av: Johan Selin

Kul att du tycker om bloggen! Det har inte varit några problem alls faktiskt! Kanske kommer ett längre inlägg om aktiesparklubbar senare...!

2009-01-15 @ 22:46:50
URL: http://aktierandstuff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0