Bottenfiske

Har haft ordrar inne på Formpipe både igår och i förrgår utan att ge gick genom. Ser fortfarande de som mycket intressanta och kommer de ner till en lagom nivå, typ 14,75, så köper jag nog där. Fabege ser också mycket trevliga ut, har klart stigande trend nu!Betsson fick idag köprekommendation av Swedbank:

"Swedbank rekommenderar köp i Betsson"


"Swedbank rekommenderar köp i Betsson med riktkurs 110 kronor. Marknaden för online spel växer tvåsiffrigt trots en svagare konjunkturcykel, enligt Swedbank. Tillsammans med en stark balansräkning och en rabatt mot marknaden så finns det möjligheter för aktien att utvecklas väl kontra marknaden både i en negativ som i en positiv börsutveckling, enligt Swedbank. Den stora kassan ger dessutom utrymme för intressanta förvärv i en marknad som förväntas konsolidera, enligt Swedbank. Aktien kan därtill stänga en del av värderingsgapet mot Unibet, enligt Swedbank."

Håller helt med om analysen och riktkurs på 110 kr känns klart rimligt. Tror att Betsson kommer få fart när rapporten kommer snart för övrigt.

Lappland har haft en sådär utveckling men möjligen (förhoppningsvis!) har vi nu sett bottnen för denna gång. Plus 1 % idag.Björn Borg har för övrigt bra fart idag, upp 2,5 %. Kanske har vi sett bottnen där också?P.S Alla grafer är lånade av privataaffarer.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0