Försäljning av amerikanska aktier

Som ett första steg mot att flytta över mina pengar från min nuvarande depå hos Aktieinvest till min Kapitalförsäkring hos Nordnet har jag nu lagt in en order om att sälja följande aktier som jag haft via andelsorder. Tyvärr har ju inte dessa aktier utvecklats riktigt som jag tänkt, även om jag inte har förlorat några stora summor på det. De flesta av dessa aktier har jag gått mellan +-0 och - 100 kr på. Exakt vet jag efter att försäljningen är avslutad.

Aktierna jag säljer i första omgången är:

Exxon
General Electric (GE)
McDonald's
Wal-Mart
PfizerGE har faktiskt stigit i värde sedan jag köpte dem, alltid något!

Vill avsluta med att tipsa om den mycket trevliga serien "The Amazing Race", en serie om ett antal lag som reser jorden runt och får massa uppdrag på vägen. Serien gick ett par säsonger på 5an för några år sen under namnet "Destination 1 miljon" eftersom vinnarlaget (alla lag består av två personer som sedan tidigare känner varandra på något sätt) får en miljon dollar!

Rekommenderas starkt, sänds på söndagar kl 18 på 6an!Alltså: The Amazing Race
Söndagar kl 18, på 6an!The Host, Phil Koeghan

Kommentarer
Postat av: Patrik

Svar: inbrott eller bara skadegörelse kanske mer. De hade kastat ut massa saker på banorna och förstört någon stol och typ vält massa bord. Men inte tagit något liksom.Luktade sjukt mycket rök där inne med =(

2009-10-11 @ 14:30:51
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0