Snart blir det fredagsmys...

Snart blir det fredagsmys, först ett kort inlägg!

Har nu skickat in papprena till Nordnet om kapitalförsäkringen. Har dessutom bestämt mig för att skippa kapitalförsäkringen hos Nordea och köra även fonderna hos Nordnet eftersom flexibiliteten blir bättre och kostnaderna lägre! Det gillar vi!

Barack Obama får Nobels Fredspris, överraskande enligt många. Jag tycker att Obama är bra men jag tror att man tar ut "segern" i förskott. Jag skulle säga att Sverige och Norden, men även stora delar av övriga Europa, har lite väl stora förhoppningar på Obama. Dessutom svarar ju faktiskt inför det amerikanska folket (självklart vill han bli omvald och för att bli detta måste majoriteten av det AMERIKANSKA folket tyckt att han gjort ett bra jobb). Att 90 % av svenskarna hade röstat på Obama spelar inte så stor roll! Om han vill bli omvald måste han övertyga amerikanerna om att han gör ett bra jobb som kommer amerikanerna till del, att vi Europa applåderar allt han gör bara för att han inte är republikan vinner han inga röster i USA på.

I morgon ska jag och sambon göra en utflykt till Moderna Museet, ska bli roligt. Har aldrig varit där innan, ser speciellt fram emot att få se lite orginal av Andy Warhol som jag tycker gör väldigt bra saker (gjorde, aja!) Därav kommer här lite Andy Warhol-paintings som jag gillar! Enjoy and take care!


Denna hänger i vårt vardagsrum! Sjukt snygg!
Kanske inte helt förvånande att jag gillar motivet heller?Och denna hittar man i sovrummet!Kommentarer
Postat av: Sofia

Museum är inte min grej men Moderna museet är väldigt trevligt. Om man inte blir för rastlös, då föreslår jag Tekniska vid Kaknäs!

2009-10-09 @ 23:02:03
URL: http://larssonsofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0