Inga Fabege kvar

I morgon är det första duggan på Nationalekonomi-kursen så ska försöka hålla det här inlägget lite lagom långt.

I veckan sålde jag av mina Fabege på 43 kr i snitt ungefär, kände att det började stiga lite väl mycket helt enkelt och att det var dags att ta hem vinsten. Gick plus lite drygt 40 % på 1,5 månad vilket väl får anses ganska skapligt för en relativt passiv (säker?) investering som Fabege nog får räknas till. Man får inte bli för girig (otroligt lätt att börja tänka "kom igen, lite till!" och gå från (förhoppningsvis) relativt rationell till totalt orationell! Och då kan det gå snabbt. 

Ett tips för nybörjarna, försök hålla dig till fakta i ganska stor utsträckning, om man litar på tur kan man lika gärna köpa trisslotter.

Efter försäljningen av Fabege finns det lite cash på kontot och jag får ta och leta upp lite nya blivande fynd. Några tips bland läsarna? Gärna på medellång sikt men allt är av intresse.

Vad tror ni om börsen, har det gått upp för mycket i år? Börsen har väl stigit 4 gånger så mycket i Sverige som Dow Jones exempelvis?

Nu ska det Duggapluggas! Take care!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Jaju, massa duktig är du!

Usch vad det är tomt här, mamma är på möte och ingen storebror, saknar dig

Kram från iafia

2009-09-14 @ 17:22:37
URL: http://iaselin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Gick duggan bra?

2009-09-15 @ 02:12:36
URL: http://larssonsofia.blogg.se/
Postat av: Oscar

Jag missade att svara på din fråga tidigare - jag kommer inte på fredag då jag dessvärre jobbar. Förresten, Lappland tycks ha en fin start på dagen idag (upp 6 %)!

2009-09-16 @ 09:41:12
URL: http://rationalism.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0